Anna Recinella

FAKTA

Bopæl: Tisvildeleje

Stilling: Udviklingskonsulent i Børn og Unge, Furesø kommune

Alder: 46 år

3 målsætninger
Gribskov kommune skal udvikle et sammenhængende læringsmiljø for alle børn, som betyder at andelen af unge der gennemfører en ungdomsuddannelse stiger hvert år

Alle børn og unge har ret til en udfordrende og varieret undervisning, som tager afsæt i og udvikler den enkeltes kompetencer og potentialer. Skolen skal udvikle børn og unges kundskaber og færdigheder ved at skabe rammer for undervisningen, der giver mulighed for læring gennem samarbejde, oplevelse og fordybelse.

Det er vigtigt, at børn og unge gennem aktiv deltagelse lærer at give sig i kast med nye, ukendte opgaver, og at der gives plads til at lære af sine fejl. Skolerne skal arbejde for, at alle børn og unge i hverdagen får succesoplevelser, der underbygger deres selvværd og selvtillid. Succes og oplevelsen af at udvikle sig er en forudsætning for at bevare lysten til at lære.

Gribskov kommune skal være Nordsjællands mest attraktive arbejdsplads

Alle medarbejdere skal have mulighed for faglig og personlig udvikling – arbejdsliv og privatliv skal hænge sammen

Gribskov kommunes idræts- og fritidspolitik skal være med til at fremme en positiv tilgang til sundhed og livsstil og skal medvirke til at skabe en kommunal identitet i Gribskov Kommune

Det frivillige, folkeoplysende arbejde – som først og fremmest udføres i foreninger, klubber og oplysningsforbund – spiller en vigtig og værdifuld rolle for borgernes trivsel, udvikling, sociale engagement og ansvarsfølelse – både for sig selv, og for samfundet. Dette arbejde kan bl.a. ske gennem tæt interaktion mellem Gribskov Kommune og dens foreninger, samt gennem en koordinering internt i Gribskov Kommune på tværs af relevante forvaltningsområder.

 

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *