Carina Bloch Simonsen

FAKTA

Bopæl: Munkerup

Stilling: Sygeplejerske og tidligere gruppeleder i ældreplejen. Cand. soc. med speciale i virksomhedsstudier og sundhedsfremme & strategier

Alder: 39 år

3 målsætninger
Jeg ønsker at skabe politiske løsninger, der reelt kan bruges af borgerne i Gribskov Kommune

Der skal altid findes holdbare løsninger for mennesker ud fra aktuelle behov – på såvel kort som langt sigt.

Jeg er klar over, at der er økonomiske rammer både nu og fremover, men vi er nødt til at have nogle mål at gå efter – hvordan skal vi ellers vide, hvor vi er på vej hen?

Vi skal sætte et ordentligt service-og kvalitetsniveau i vores daginstituitioner, skoler og på ældreområdet

Både børn, unge og ældre skal sikres, at de kvalitetsstandarder, de tilbydes, er både lovgivningsmæssigt og moralsk i orden.

Jeg vil arbejde for at sikre, at flest mulige af vores unge får en uddannelse, så de kan blive selvforsørgende og få en “god” start på voksenlivet. Derfor skal kommunens kulturelle, faglige og fysiske tilbud til de “unge” ses efter i sømmene og forbedres.

Der er også brug for ekstra opmærksomhed på sundhedsområdet. Gribskov har brug for at blive bedre i forhold til den forebyggende og sundhedsfremmmende indsats. Der skal mere fokus på vores børns sundhed – bl.a.  i daginstitutioner og skoler.

Sidst men ikke mindst er der også brug for en langt bedre indsats overfor vores seniorer. Øget fokus på sundhedsfremme, forebyggelse og genoptræning, kan forhindre eller minimere mange sygdomme og indlæggelser, til gavn for alle.

Kommunens yderområder må ikke overses eller nedprioriteres

Børnebyer er en realitet i Gribskov Kommune. Jeg vil arbejde målrettet for, at vores børn kan komme sikkert rundt på cykel, knallert mv i kommunen. Dette skal gøres ved en modernisering og optimering af kommunens infrastruktur – bl.a. nye og bedre cykelstier, stisystemer og vejbelysning ved trinbræt og bustoppesteder.  Den kollektive trafik skal være velfungerende og rationel til gavn for både borgere og miljø.

Jeg ønsker at skabe et Gribskov, der tænker visionært og fremadrettet – hvor borgeren er i centrum.

 

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *