Per Bakhauge

FAKTA

Bopæl: Anisse Nord

Stilling: Key Account Manager

Alder: 40 år

3 målsætninger
At udvikle læring i 0-18 års området med it som redskab

Læring hos vores børn skal ske gennem en ny tankegang med IT som et fast værktøj i undervisningen og ved at sørge for at vores børn vokser med det, som er den fælles fremtid for vores børn, unge og ældre.

Vi skal have en ny strategi på IT-området, hvor vi bringer det interessante medie ”tablet” ind i undervisningen. Og herved rammer vi netop børnenes motivation og engagement – også hos de børn, der ikke er så skoleglade eller som føler sig udenfor med en IT rygsæk. Tro mig, her er virkelig noget der kan revolutionere i Gribskov Kommune og som vil give det løft, vi mangler. Også fremadrettet vil det tiltrække flere børn til vores kommunale skoler og give forældre mulighed for at  se og følge  udvikling og læring.

Men det kræver, at der bliver lagt en fælles strategi for ens styresystemer og it, som virker, så det ikke er noget vi skal vente på i undervisningen, for så opnår vi intet.

Infrastruktur fra Kystbyer til København

Udvikling af vores infrastruktur fra Kystbyerne til København vil bidrage til udvikling og udbygningen af vores erhvervsliv samt gøre det endnu mere attraktivt at bosætte sig i Gribskov Kommune. En effektiv infrastruktur gør det nemmere for familier at tilvælge Gribskov Kommune, når der skal tages stilling til, hvor skal vi bo. Gribskov skal være det naturlig valg som bokommune for folk, som arbejder eksempelvis i Fredensborg eller Hillerød. En tilflytning, som vil kunne hjælpe til at hæve det faldende børnetal, som vi endnu slet ikke har set den fulde effekt af.

Gribskov kommune som en virksomhed

Jeg vil bidrage til at gøre Gribskov Kommune til en virksomhed, som laver penge før vi bruger penge. Inddragelse af borgerne er central, da vi alle har noget, som vi ville kunne bidrage med til at løfte den fælles opgave  – så vi kan få midler til at udvikle os, og ikke bare gøre som vi altid har gjort. Jeg ser rigtig mange punkter, hvor vi sammen vil kunne finde midler til at blive en meget stærk ”virksomhed”, når der først bliver kigget efter i alle krogene og kommer input fra borgere i vores kommune.

 

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *