Et Levende Gribskov

Kunststofbane i Helsinge

Nytgribskov har de sidste måneder holdt popup møder i en række byer i Gribskov Kommune. Vi har spurgt borgerne “Hvad er det vigtigste for jeres by?”. Hertil har vi lyttet og noteret så vi kan tage borgernes ønsker med i det kommende byråd.

Nytgribskov vil arbejde for at der bliver lavet en kunsstofbane mere i Helsinge. Dette gør at unge mennesker fra Helsinge ikke skal med offentlig transport til Græsted sent om aftenen, samt at byen bliver mere attraktivt for nye tilflyttere med gode idrætsfaciliteter.

1 thought on “Kunststofbane i Helsinge”

  1. Hej Nyt Gribskov. Jeg sidder og kikker efter nyt om konstitueringen og falder så over dette med ny kunstgræsbane i Helsinge. Jeg vil lige minde jer om at vi jo sidder i Idrætsrådet og arbejder med netop disse emner; hvor er der mest behov for nye baner ? Hvor bor fodboldspillerne, og hvilken placering af en ny bane vil give størst belægning/kortest afstand til spillerne.
    Lige p.t. mener jeg at 1. prioritering efter denne tilgang betyder, at en bane i Vejby vil være mest hensigtsmæssig, Helsinge er nr. 2. Så spørg os gerne inden I bestemmer jer og øremærker penge til projekter, der ikke giver mest idræt for pengene, ikke ? det har vi arbejdet benhårdt for at opnå de sidste 4 år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *