Kunststofbane i Helsinge

Nytgribskov har de sidste måneder holdt popup møder i en række byer i Gribskov Kommune. Vi har spurgt borgerne “Hvad er det vigtigste for jeres by?”. Hertil har vi lyttet og noteret så vi kan tage borgernes ønsker med i det kommende byråd.

Nytgribskov vil arbejde for at der bliver lavet en kunsstofbane mere i Helsinge. Dette gør at unge mennesker fra Helsinge ikke skal med offentlig transport til Græsted sent om aftenen, samt at byen bliver mere attraktivt for nye tilflyttere med gode idrætsfaciliteter.

One thought on “Kunststofbane i Helsinge

  • 27. november 2017 at 13:50
    Permalink

    Hej Nyt Gribskov. Jeg sidder og kikker efter nyt om konstitueringen og falder så over dette med ny kunstgræsbane i Helsinge. Jeg vil lige minde jer om at vi jo sidder i Idrætsrådet og arbejder med netop disse emner; hvor er der mest behov for nye baner ? Hvor bor fodboldspillerne, og hvilken placering af en ny bane vil give størst belægning/kortest afstand til spillerne.
    Lige p.t. mener jeg at 1. prioritering efter denne tilgang betyder, at en bane i Vejby vil være mest hensigtsmæssig, Helsinge er nr. 2. Så spørg os gerne inden I bestemmer jer og øremærker penge til projekter, der ikke giver mest idræt for pengene, ikke ? det har vi arbejdet benhårdt for at opnå de sidste 4 år.

    Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *