Et Levende Gribskov

Helsinge

Helsinge bymidte skal forskønnes og der skal være mere liv. 

Området omring gadekæret skal nytænkes, forskønnes og bruges mere aktivt. Gågaden skal gentænkes sammen med de lokale erhvervsdrivende bl.a. så der skabes en bedre forbindelse mellem gågaden og VP-arkaden. Der skal arbejdes for at der kommer flere mennesker, bl.a. ved at flytte borgerservice ned i gågaden.

Helsinge skal være Danmarks bedst børneby.

Helsinge skal udmærke sig som Danmarks bedst børneby skabe og stå for flere arrangementer for børn f.eks. Børne OL. Derudover forslår vi at der i forbindelse med byfesten laves en weekend med børnebyfest.  Dagtilbud og skoler skal skabe de bedste rammer for vores børns hverdag og trivsel.

Der skal skabes mere tryghed i Helsinges bymidte.

Bander og narkosalg skal ud af Helsinge. Der skal opsøgende gademedarbejdere samt videoovervågning på udsatte områder. For at undgå rekruttering skal der være et bedre samarbejde med skolerne, således så unge der er i fare for at blive rekrutteret får en hjælpende hånd inden.

Ny kunststofbane i Helsinge.

Der er brug for en ny kunststofbane i Helsinge. Unge mennesker der går til fodbold i Helsinge må træne i Græsted fordi der ikke er plads, dette vil også fastholde og tiltrække nye medlemmer.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *