Anders Gerner Frost er valgt som nytgribskovs klare bud Gribskovs nye borgmester

Det ligger fast, efter at nytgribskov har holdt generalforsamling, hvor Anders Gerner Frost blev valgt som borgmesterkandidat. Anders har været medlem af byrådet siden 2009 og er i dag formand for nytgribskovs gruppe.

Anders Gerner Frost blev valgt enstemmigt på nytgribskovs generalforsamling. De øvrige kandidater til byrådet vælges ved et opstillingsmøde inden sommerferien.

”Jeg vil gøre mit yderste for at leve op til den tillid og opbakning, der er blevet vist mig af medlemmerne”, siger Anders Gerner Frost og fortsætter: ”Jeg mener, at Gribskov har brug for en borgmester, der vil sætte handling bag ordene og sætte en tydelig politisk retning, så vi undgår den zig-zag kurs, vi har oplevet de sidste 4 år. Vi har brug for at arbejde med vores lokaldemokrati på nye måder, som vi bl.a. ser det i Gentofte, hvor borgerne får en helt anden stemme i de politiske beslutninger. Det vil kræve en klar og tydelig politiske ledelse og det er jeg klar til at stå i spidsen for”

Nytgribskovs bestyrelse indstillede Anders Gerner Frost som partiets spidskandidat til kommunalvalget om ni måneder. ”Anders vil være en stærk og kompetent borgmester. Vores kommune har brug for et samarbejdende byråd samt en klar politisk retning. Det vil Anders kunne stå i spidsen for”, udtaler nytgribskovs formand Morten Rohde Klitgaard

Med valget af Anders Gerner Frost er det klare mål at blive borgmester i spidsen for et bredt flertal i byrådet

GemGem

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *