POLITIK

Nytgribskovs stategikort

Nytgribskov savner en tydelig retning for udvikling af Gribskov Kommune. Derfor har vi udviklet et strategikort, hvor du inden for en række område kan se, hvad nytgribskov vil med vores kommune:
– Børnenes Gribskov
– Et værdigt ældreliv
– Gribskov, et bæredygtigt vækstcenter
– Et grønt Gribskov
– Gang i Gribskov.
Vi glæder os til at drøfte indholdet med jer – og at vi sammen kan realisere visionen, om at skabe Et Nyt Gribskov

https://www.paperturn-view.com/da/nytgribskov/nytgribskov-strategikort-2017-pdf?pid=MTc17299

 

11 thoughts on “POLITIK”

 1. Er Nyt Gribskov enig med Kim Valentin i, at kommunen ikke skal kræve, at “Kulturhavnen” overholder bygningsreglementets regler vedrørende Handikapparkeringspladser??

  1. Kære Henrik, nytgribskov mener, at bygningsreglementets regler skal overholdes. Vi kender dog ikke detaljerne i den nævnte sag, da vi ikke sidder i teknisk udvalg, hvor sagen behandles. Men vi vil gerne se nærmere på sagen. Har du mulighed for at sende flere oplysninger på info@nytgribskov.dk?

 2. Hvad er Nytgribskovs holdning til ændring af lokalplanen for Tibirke Sand således, at der kan bygges en Rema 1000.
  Der er afleveret over 1000 underskrifter mod denne ændring af lokalplanen. Der har været borgermøde, hvor rigtig mange mennesker mødte op. Kun en politiker ville sige fra fra projektet, alle andre ville ikke udtale sig. Vi blev lovet et referat fra mødet, men jeg har intet set.

  1. Kære Ulla, nytgribskov siger klart nej til en Rema på Sandet. På sidste byrådsmøde blev alle partier direkte spurgt til deres holdning. Nytgribskov sagde sammen med A, Ø og Å klart nej, mens C, DF og V undlod at svare.
   Mange hilsner Sisse

 3. Hvordan stiller nytgribskov sig til kystbeskyttelse og hvem skal betale?

  Hvordan stiller nytgribskov sig til museumsplanerne for Gilleleje?

  1. Vi er kede af, at kystbeskyttelsen er gået helt i stå, men håber der snart kommer igang med det. Vi mener at staten skal betale deres del. Så skal vi i kommunen finde en betalingsmodel for grundejerne – og kommunen skal bære deres del af kystsikringen. Desuden er det klart, at vi er nødt til at kombinere hård og blød kystsikring.

   Vi mener, at et nyt stort museum midt i Gilleleje er et forkert projekt, men vil gerne fortælle historien om jødernes flugt i det nuværende museum.

   Mange hilsner – Anders

  1. I nytgribskov mener vi, at det vil gøre en stor forskel for trygheden i Helsinge, hvis vi kunne få lokalpolitiet tilbage. Særligt med de uroligheder, som vi oplever i Helsingør i forbindelse med bander og narkosalg. Derfor vil vi indlede dialog med politiet for at afsøge mulighederne for at få lokal politi tilbage til helsinge.

 4. Hvad er Nytgribskovs holdning til udlicitering? Jeg læser mig til, at den er “både/og” – hvilket kan give fint mening? Men kan I i så fald give eksempler på, hvor I mener, det er en god ide og hvor I mener, man ikke børe gøre det?

  1. 1000 tak for dit skriv. Vi er af den holdning, at vi idag har udliciteret for meget og at det desværre giver dårlig konkurrence faktisk. Altså det er et problem, at vi ikke har en kommunal enhed på eksempelvis udkørende pleje af ældre. Det betyder, at selvom vi ønskede det, ville det være vanskeligt at tage opgaven hjem.
   Men det store problem lige nu er, at mange af vores udbud har vægtet pris frem for kvalitet, som det højeste. Det skal fremadrettet være kvaliteten. Endelig skal vores kontrol af eksisterende udbud blive bedre.

   Vedrørende motorvej, mener vi at det kun kan gå for langsomt og vi vil hver dag gøre opmærksom på problemet i de netværk vi sidder i bl.a. gennem KKR.

   Mange hilsner – Anders

   1. Kære Anders

    Tillykke!

    Hvis du fortsat kæmper for motorvejen på trods af konstitueringen med Enhedslisten, en lystbådehavn i Rågeleje – og flytter Borgerservice til gågaden i Helsinge – så bliver du det bedste, der er sket for Gribskov meget længe.

    Vi krydser fingre!

    Hilsen et par tilflyttere fra Kbh MED jobs i Kbh.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *