Rundkørsel i Kildevejskrydset nu!

Socialdemokratiet og nytgribskov ønsker, at ansvarlige partier på Rådhuset sætter sig til forhandlingsbordet, og bliver enige om en etablering af en rundkørsel i det livsfarlige kryds på Kildevejen i Tibirke/Holløse.

“Der har igennem mange år været stort fokus på dette farlige vejkryds, og i min formandstid fik vi bekræftet i en stor undersøgelse, at en rundkørsel er den eneste rigtige løsning,” udtaler den Socialdemokratiske gruppeformand Bo Jul Nielsen og fortsætter: “Sidste år valgte et enigt byråd at lave forskellige forbedringer af sikkerheden i krydset, men det har desværre vist sig ikke at være tilstrækkeligt, og der sker fortsat frygtelige trafikulykker. Nu må det være nok.”

Anders Gerner Frost, gruppeformand i nytgribskov, blander sig også i sagen: “Hverken i det oprindelige budget 2017 eller i borgmesterens nye budget 2017/2018, er der afsat midler til denne rundkørsel, og det skal vi lave om på nu. Alle os ansvarlige byrådspartier må sætte os sammen om forhandlingsbordet og genåbne budgettet, så der kan findes midler til en rundkørsel med etablering allerede i år.”

Socialdemokratiet og nytgribskov stiller følgende forslag på først kommende Økonomiudvalgsmøde:

Det besluttes at der frigives midler til igangsættelse af projektering af en rundkørsel på Kildevejen Tibirke/Holløse. Derudover behandles sagen i Teknisk Udvalg for udarbejdelse af endeligt projekt, samt budget for anlæg af ny rundkørsel hurtigst muligt. Finansiering sker ved genåbning af budgettet 2017/2018.

Bo Jul Nielsen, socialdemokratiet
Anders Gerner Frost, nytgribskov

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *