Trafiksikkerhed også for vores skoler

Trafiksikkerhed også for vores skoler

Frem og tilbage er ikke altid lige langt for vores skolebørn. Vi oplever ofte at vores skolebørn køres til og/eller fra skole. Det kan der være mange årsager til i de enkelte familier. En af de årsager kan også være at skolevejen ikke opleves trafiksikker, det er derfor, i vores verden, vigtigt at vi politisk prioriterer trafiksikkerheden omkring vores skoler.

Det handler både om sammenhængende stisystemer, men også om egentlige trafiksikkerhedsmæssige tiltag i nærområdet omkring skolen. Det kan være hastighedsnedsættelser og hastighedsnedsættende tiltag m.v. I NytGribskov vil vi gerne arbejde videre med at kortlægge, og ikke mindst understøtte trafiksikkerheden omkring de enkelte skoler, naturligvis i samarbejde med skolebestyrelser, lokalråd m.v.

I denne byrådsperiode har et samlet byråd prioriteret og finansieret trafiksanering på Kildevejen, fået igangsat og finansieret den nye vej mellem Græsted og Gilleleje, fået finansieret og igangsat cykelstien mellem Valby og Helsinge, ligesom fartbegrænsningerne på flere af vores veje er blevet sænket. Næste opgave er, i vores verden, vores skoler og trafiksikkerheden omkring vores skoler, og vi ser frem til et forsat bredt samarbejde på tværs af alle partier til netop dette vigtige stykke arbejde.

NytGribskov – Sammen om Gribskov

På vegne af NytGribskov

Anders Gerner Frost, Borgmester
Pernille Søndergaard, Gruppeformand

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *