Allan Sørensen

Jeg bor i mit barndomshjem i Vejby, med min kone og vores datter på 15 år. Jeg er født og opvokset i Gribskov, og har gået på Sankt Helene Skole og på Gribskov gymnasium.

Jeg stiller op til KV21 fordi jeg vil arbejde for at Gribskov Kommune bliver et endnu bedre sted at bo og opholde sig i.

Her er nogle af mine mærkesager.

 • Børn og unge, og deres familier –Vi skal give vores børn den bedste start på livet, og det gøres blandt andet i de tidlige år i institutionerne.
 • Jeg vil arbejde for at rammerne i vores institutioner understøtter børnenes tryghed, trivsel og udvikling, da jeg mener at muligheden for at opnå dette er størst når de fysiske og psykiske rammer er i orden – og når børnene samtidig møder velkvalificeret og engageret personale.
 • Jeg vil arbejde for at støtte op om de udsatte borgere i Gribskov kommune – jer der oplever og har særlige udfordringer i hverdagen.
  • Kommunen skal blive bedre til at inddrage jer og det skal være lettere at få hjælp som udsat borger i Gribskov. Og hjælpen skal tilpasses jeres ønsker og behov.
  • Jeg vil arbejde for at forenkle adgangen til hjælp, så i som borgere i en udsat position, ikke skal bruge ekstra ressourcer på at navigere i et kommunalt system.
 • Det lægger mig også meget på sinde at I ældre borgere der bor i Gribskov kommune oplever et trygt, socialt og værdigt senior liv – det fortjener I.
  • Jer der har behov for hjælp og støtte i dagligdagen skal selvfølgelig have den hjælp I har behov for, og jeg ønsker at I får endnu mere medbestemmelse og mulighed for frit at vælge i forhold til pleje og hjælp, så det matcher jeres behov.
 • Idræt og sundhed – Vi skal fastholde og gerne styrke mange af de tilbud der er i dag, og også gerne udvikle nye måder at få idræt, bevægelse og fællesskaber endnu mere ind i hverdagen – både hos børn, unge og ældre.

Jeg er uddannet Paramediciner. Sideløbende med mit arbejde i Akutberedskabet og på Hillerød hospital, nyder jeg at bruge min Mental Træner uddannelse, samt diverse Coachuddannelser i min egen virksomhed.

Allan Sørensen, 43 år