Andreas Søegaard

Jeg hedder Andreas Søegaard, jeg driver til dagligt mit eget lokale snedkerfirma og jeg bor i Helsinge. Jeg stiller op for Nytgribskov til kommunalvalget 2021. Her er lidt om mig og hvorfor jeg har valgt at stille op.

Jeg er født og opvokset i Ramløse – Gribskov kommune. I dag er jeg bosiddende i Helsinge med min kæreste, som arbejder i medicinalbranchen. 

Jeg ser et stort potentiale i Gribskov kommune, hvilket er en af grundene til mit valg om at blive boende i kommunen samt at starte virksomhed op netop her. Gribskov kommune er en attraktiv kommune og er et budskab, som jeg gerne vil fremme. Da jeg er ny i politik, vil mange af tingene være nyt for mit vedkommende, men ikke desto mindre er jeg motiveret og vil arbejde hårdt for at forbedre udviklingen i Gribskov.

Det skal være attraktiv for unge, børnefamilier og ældre at bosætte sig i vores kommune. Børn og unge er fremtiden og investeringen af bibeholdelse af deres interesse i kommunen medvirker til at flere vælger at blive boende og dermed resultere i en positiv udvikling af kommunen. Som virksomhedsejer er det vigtigt for mig at give de unge chancen for at få 

en lærerplads eller komme i virksomhedspraktik. 

Jeg ønsker således at være en del af denne positive udvikling og at I sammen med mig, har lyst til at forbedre Gribskov kommune og skabe plads for alle.