Handling bag de mange ord!

Gribskov skal fortsat være et trygt sted, at bo og leve

Et enigt økonomiudvalg besluttede i mandag, at følge nytgribskovs forslag om, at nedsætte et udvalg, som skal sikre, at Gribskov fortsat skal være et trygt sted at bo og færdes i. Med forslaget ønsker nytgribskov at sætte handling bag ordene og oprette et særligt udvalg, der konkret skal pege på, hvordan vi kan komme kriminaliteten og narkotikahandlen til livs i Gribskov. Udvalget skal bestå af lokalpolitikere, repræsentanter fra politi og sociale myndigheder samt forældre, skole og ungdomsklub. Sammen skal de udarbejde en handleplan med konkrete forslag til, hvordan kriminaliteten nedbringes i Gribskov Kommune, herunder hvordan rekrutteringen af unge til bandemiljøet bremses. Regeringen har sammen med Socialdemokratiet og DF udarbejdet en bandepakke, som består af 35 initiativer, der har til formål at skabe tryghed ved bl.a. at stoppe bandekriminaliteten i Danmark. Vi ønsker at udvalget skal se på, hvilke muligheder, der er i den kommende bandepakke, som konkret kan bruges i Gribskov.

Vi har gennem den seneste tid oplevet overfald og knivoverflad i Helsinge. Det er episoder, som ikke skal finde sted i vores byer. Vi skal sørge for trygheden for borgere i Gribskov ved konkrete initiativer og handlinger – ikke kun med velmenende udtalelser. Derfor mener vi at etablering af et tæt samarbejde mellem politi, sociale myndigheder, skoler og lokalpolitikere for at løse de aktuelle udfordringer vi står i. Med udvalget vil vi skabe politisk fokus på problemstillingen samt sikre at der handles på problemerne.

Anders Gerner Frost – Borgmesterkandidat nytgribskov

GemGem

One comment

  1. Hold nu op…. Udvalg mig et vis sted! Bander slås ikke med hinanden for sjov. De slås kun fordi der er et særdeles lukrativt narkomarked som de forskellige grupperinger gerne vil have del i. Og så længe Nordsjællands politi tilsyneladende ikke koncentrerer sig om narkomarkedet, vil banderne blive ved med at slås. Så læg pres på politiet istedet for at nedsætte udvalg…

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *