Blogstafet skydes i gang

nytgribskov blogstafetnytgribskov ønsker at skabe debat om fremtiden i Gribskov Kommune og vil give plads til forskellige vinkler, synspunkter og perspektiver. Derfor starter nytgribskov en blogstafet, hvor borgere vil kunne med indlæg, synspunkter og tanker omkring fremtiden i Gribskov Kommune.

Nytgribskov sætter fokus på børn, unge og ældre, miljø og erhvervsliv, iværksætteri og velfærd, bosætning og landliggerlivet.  Og de emner og historier som borgerne i Gribskov mener er relevante og interessante. Der er nemlig op til skribenterne – og til dem, der svarer dem, at definere spørgsmål og indhold på bloggen.

Stafetten starter hos Lars Corfitzen, Gilleleje Brugsforening, som derefter sender den videre til en anden person med noget på hjertet.

Vi har stillet spørgsmålet “Hvad mener du, at kulturhavnen kan gavne Gilleleje med?”, som Lars vil besvare i det første blogindlæg. Desuden vil nordkysten.nu gå bag om blogindlægget og bringe et interview med skribenterne som opfølgning på indlægget.

Vi ved ikke, hvor stafetten kommer hen og hvem der kommet til at skrive på bloggen. Det bliver derfor spændende at følge, hvad der rør sig rundt omkring i kommunen og se hvilke historier, som vil blive fortalt. Jeg glæder mig personligt til at blive klogere på Fremtidens Gribskov gennem perspektiver fra forskellige borgere i Gribskov.

Kriterierne for blogstafetterne er enkle. Hver skribent skal besvarer et spørgsmål fra den forrige skribent, og giver stafetten videre til en ny skribent. Hvert skifte skal ske mellem forskellige synspunkter, så en skribent giver stafetten videre ved stille et centralt spørgsmål til anden borger i kommunen.

Vi håber på, at så mange som muligt vil benytte sig af lejligheden og deltage i at udveksle meninger og erfaringer åbent, frit og sobert. Vi har brug for at videregive erfaringer og viden samt skabe opmærksomhed om Gribskov Kommunes udfordringer og løsninger. Vi glæder os meget til at se, hvilke ideer og tanker, som kommer ind via bloggen.

nytgribskovs blogstafet sættes i gang fra i dag, og vil løbe i 2013. Når vi er ca. halvvejs vil vi invitere alle dem, der har bidraget med blogindlæg til en tænketanks-workshop, hvor synspunkter fra stafetten kommer i spil og bliver udfordret.

Se og følg stafetten på www.nytgribskov.dk

Sisse Krøll Willemoes

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *