Den nødvendige kommunikation

Igennem de sidste 10-15 år har der løbende været en til tider indædt meningsudveksling ang. mobilmasterne i lokalområderne. Det gælder både Ramløse, Tisvilde og sikkert også områder i den daværende Gilleleje kommune.

Jeg håber, at vi nu kan være enige om at kommunikationsformen i den nuværende, særdelses veludviklede teknik med it-mulighederne, er nået så langt, at borgerne i hele Gribskov kommune skal have mulighed  for at få mobilkontakt ligegyldigt, hvor de befinder sig.

I disse udendørs- og fritidstider bliver kommunens skove  og naturområder benyttes af tusinder, som både sommer og vinter elsker at udfordre naturen. Det gælder alle aldersgrupper fra Dronningmølle i øst til Asserbo i vest.

I mange af disse områder (Tisvilde Hegn, Gribskov, Valby Hegn m.fl.) er brug af mobiltelefon ikke mulig pga. manglende mobildækning og dermed er der ingen mulighed for at kunne kommunikere og tilkalde hjælp i livsvigtige situationer .

nytgribskov  vil snarerst  muligt forsøge at få dette emne bragt ind i forhandlinger med de involverede  parter. Nytgribskov ønsker at sikre samtlige brugere af de fantastiske naturområder mulighed for altid at kunne komme i kontakt med såvel nødvendige myndigheder som pårørende bl.a. i kritiske situationer, såfremt personen har en mobiltelefon på sig.

Denne tryghedsfaktor  vil have stor betydning i årene fremover, såvel for kommunens borgere som for turister og besøgende i Kongernes Nordsjælland og en kommende Nationalpark.

Erik Nørgaard

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *