En ny politisk epoke

ny politisk epokeStiftelsen af nytgribskov har selvfølgelig udgangspunkt i det lokale politiske miljø i Gribskov Kommune. Vi har et oprigtigt ønske om, at vi i tæt dialog med borgerne kan udvikle og udfordre det kommunale system, så vi i fremtiden kan levere de kerneydelser, vi som kommune er forpligtet til. Og så vil vi gerne være med til at sikre troen på et nyt Gribskov i udvikling.

Samtidig har vores projekt handlet om, at et mindretal ikke skal ligge i en hængekøje i fire år og vente på at få flertallet tilbage. Det skal ikke være sådan, at et flertal trumfer deres politik igennem uden dialog. Det er ikke i overensstemmelse med danske demokratiske traditioner. I nytgribskov vil vi samarbejde med alle. Målet er, at vi vælger de bedste, bredeste og mest langsigtede løsninger i Gribskov. Derfor er det et lokalt afsæt, der er det bærende i dette projekt.

Det er tankevækkende, at netop vores projekt også er det, der er brug for nationalt. Vi har lige nu en rød regering, der forsøger at fremlægge langsigtede økonomiske modeller for vores samfund, så vi kan fremtidssikre velfærdsstaten. Det var bare ikke de reformer, de gik til valg på. Samtidig ser vi en flok borgerlige, der holder lav profil og ikke har gennemført ret meget borgerlig ansvarlig politik de sidste 10 år. Det virker, som om man er så bange for, hvad vælgerne mener, at man ikke melder sin reelle politik ud. Man kan mene, at der også mangler et nytgribskov på Christiansborg. Et parti, der ikke kun tænker taktik eller blokpolitik, men tør tage ansvaret for langsigtede politiske beslutninger og reformer, og som er inddragende og udfordrende i beslutningsprocessen. Vi er ikke bange for at mene noget i nytgribskov. Ví er heller ikke bange for det kommende kommmunalvalg. Vi ser frem til at lade vælgerne bedømme vores resultater ved valget i november.

En stemme på nytgribskov er en stemme på nye veje i en vanskelig tid i tæt dialog med borgerne og i et bredest muligt politisk sammenhæng.

Anders Gerner Frost

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *