Et nyt Gribskov i udvikling

cropped-LOGO-rundt-side001.jpegnytgribskov er efter borgmesterens og administrationens budgetoplæg samt et godt og konstruktivt møde med Gribskovs Kommunes Hovedudvalg onsdag eftermiddag klar med oplæg til budgetforhandlinger

Indledningen er gengivet nedenfor og du kan læse oplægget her: nytgribskovs budgetudspil

Skønne Gribskov

Gribskov er på mange måder et helt fantastisk sted. Det tror jeg, at alle os der bor her i store træk er enige i – om man bor i en af vores større byer, i mindre bysamfund eller ude på landet. Vi har nemlig meget godt, der kan bygges videre på og som vi skal passe på, men meget kan også gøres bedre. Vores natur er enestående med smukke kulturlandskaber i landet og søer, skove og strande, der pryder vores omgivelser og giver os borgere, sommerhusgæster og turister rig mulighed for at nyde – og så kun under en time fra København.

En borgmester uden udvikling

Men vi lever også i en kommune, som de seneste år med Kim Valentin som Borgmester desværre ikke har oplevet at udviklingen har holdt den kadence, som den tidligere borgmester Jan Ferdinandsen kunne holde. Når jeg læser Kim Valentins budgetoplæg, må jeg undres over, hvorfor så mange af hans forslag skal skydes til næste valgperiode – alt imens vi ser en kassebeholdning, der er stærkt reduceret, samtidig med et øget låneoptag og en øget løbetid på afdrag af lån. Mange gode initiativer fra sidste valgperiode har været sat i stå de sidste år, bl.a. hele vores strategi for salg af ejendomme og optimering af vores brug af ejendomme, som ellers skulle finansierer udviklingen og fremdriften i kommunen. Jeg ønsker at vi skal sætte gang i initiativerne nu – og ikke afvente et valg.

Der er brug for nye tanker – Der er brug for et nyt Gribskov

Anders Gerner Frost

Anders Gerner Frost

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *