Flemming Lund Blixt

Vores børn er Gribskovs fremtid
Lad dem få en kommune vi kan være stolte af!

Besøg min Facebook profil

Med mange års erfaring i politik er jeg den der kan være med til at få Gribskov på endnu bedre kurs.

Udviklingen er positiv, men vi kan gøre det endnu bedre!

  • Vores erhvervsliv har brug for bedre betingelser til at eksistere
  • Foreningerne har haft en svær tid og skal støttes så godt det er muligt, da et mangfoldigt forenings- og idrætsliv giver glade, sunde og raske borgere.
  • Vores børn skal have de bedste betingelser for at gøre sig godt på livets vej, og de skal overtage Gribskov uden at de skal rydde op efter os.
  • Og så skal vi værne om den gode natur- og mange kulturelle tilbud vi har i kommunen, så vi kan tiltrække endnu flere gæster. Det er godt for udviklingen og for væksten.

Stem på mig hvis du vil have en person ind, der tror på bredt samarbejde for vores alles bedste og som brænder for børn, unge, virksomheder og mangfoldighed.

Jeg er 50 år, og til daglig leder af en afdeling af specialister i en international IT-konsulentvirksomhed. Gift med Line og bor i Helsinge. Han er far til 2 piger på 6 og 10, der har sin gang på Bjørnehøjskolen.

Jeg er nok det de fleste ville kalde en foreningsildsjæl der gennem årene har været enten formand eller bestyrelsesmedlem i mange foreninger – Og er medstifter og formand for ”De grønne pigespejdere i Gribskov”

Politisk har jeg mange års erfaring, da jeg tidligere var kredsformand for borgmesterpartiet i Hvidovre ,inden jeg flyttede til Gribskov. Jeg kender arbejdsgangene i en kommune og ikke mindst den parlamentariske dagligdag i et byråd. Og er meget erfaren udi forvaltningsloven, som er den man beskæftiger sig allermest med som politiker.

Endelig er jeg også politisk rådgiver for en folketingskandidat, lige som jeg også er politisk kommentator, bla. I podcastet ”Politik for dummies”