Gribskov vælgermøde

Så er der udskrevet valg…

I NytGribskov ser vi frem til den kommende tid, en tid der bliver præget af ideologiske debatter, hvor hvert enkelt parti vil debattere ud fra deres ideologiske ståsted. Det er en spændende tid, men også en tid hvor vi i NytGribskov bliver mindet om, hvad vores ståsted er, at vi i NytGribskov alle sammen har valgt at løfte os ud af den ideologiske svøbe og altid tage afsæt i, hvad der er bedst for borgerne i Gribskov.

I NytGribskov har vi ingen hellige køer eller fastlåste ideologiske principper, men forsøger os med en nuanceret tilgang til de enkelte sager.

Vi ser derfor ekstra meget frem til debatterne, og til at høre hvilke tanker de enkelte partier på landsplan har i forhold til infrastruktur her i Nordsjælland, i forhold til erhvervspolitik for os i de kommuner, hvor turisme, landbrug og fiskeri fylder en del i forhold til sundhedsreformen, ældreområdet, skoler mm.

Alt i alt en spændende tid, hvor vi fra NytGribskov vil opfordre alle til at deltage i debatterne med fokus på, hvad der er godt for Gribskov.

NytGribskov afholder også – traditionen tro – Gribskovs største vælgermøde. Det gør vi torsdag den 23. Maj 2019 kl 19.00 i Gribskov Kultursal, Østergade 52, 3200 Helsinge. Denne aften vil lokale folketingspolitikere deltage i en god debat, som naturligvis har vores egen borgmester Anders Gerner Frost som ordstyrer.

Velmødt 👍

God valgkamp til alle – uanset partifarve.

Henriette Ifanger, Formand for bestyrelse NytGribskov

Pernille Søndergaard, Gruppeformand NytGribskov

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *