Gribskovs infrastruktur skal ses efter i sømmene

En styrkelse af infrastrukturenjannikfoto.dk (30)

Børnebyer er en realitet. Derfor bliver vi også nødt til at se på, hvordan vi sikrer, at børn, unge – ja – alle i Gribskov kan færdes sikkert, når kommunens forskellige sportslige og kulturelle tilbud skal besøges.

Indtil videre er der, fra politisk side, sat penge af til forbedringer af kommunens asfalt. Men hele kommunens infrastruktur skal ses efter i sømmene og forbedres.

Forældre skal trygt kunne sende deres børn afsted på cykel, bus eller tog, velvidende, at den vej, deres børn færdes på, er sikker.

Fra nuværende politisk side mangler der, i den grad, fokus på udbedringer og vedligeholdelse af kommunens infrastruktur. Gribskov har mange gode tilbud til f.eks. børn – og unge, men det er med ” hjertet i halsen”, at man sender dem afsted på cykel, eller i vinterhalvåret med bus og tog, hvor der mangler vejbelysning.

Med øget fokus på børns sundhed – og at fremme denne, er det oplagt, at vedligeholdelse og forbedringer af kommunens infrastruktur, vil medvirke til, at flere af kommunens borgere griber cyklen i stedet for bilen – til glæde for både sundhed og miljø.

Derudover vil en styrkelse af infrastrukturen i Gribskov være med til at gøre kommunen mere attraktiv for turismen – til glæde for de erhvervsdrivende. Et ordentligt vejnet med god skiltning gør, f.eks. Nordkyststien nem at overskue for turisterne. Kvalitet og oplevelse skal hænge sammen, så turisterne vælger at besøge kommunen år efter år.

Desuden vil et ordentligt vejnet med gode stisystemer og cykelstier bevirke, at nye borgere – unge som ældre – tiltrækkes, til glæde for både børneinstitutioner, skoler og erhvervsdrivende.

Jeg ønsker at arbejde for en styrkelse af Gribskov kommunes infrastruktur.

Carina Bloch Simonsen

kandidat nytgribskov kommunalvalget 2013
kandidat for nytgribskov, kommunalvalget 2013

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *