Ja til event, nej til TV2 betaling

cykelNytgribskov ønsker ikke at give TV2 200.000 for at få lov til at sende fra Gilleleje. Nytgribskov er bekymret for prioriteringerne, når de fleste af byrådets øvrige partier vælger at betale TV2 min. 200.000 for at sende fra Gilleleje.

I nytgribskov undrer vi os over TTV2s arbejdsmetoder med at inddrive skattekroner rundt om i kommunerne for at finansiere deres Tour de France udsendelser. Til sammenligning skulle vi ikke betale gebyr til TV2, da de gæstede Helsinge i forbindelse med Knæk Cancer sidste år.

Gribskov Kommune står med massive budgetoverskridelser, som er oparbejdet under Borgmester Kim Valentin. Der er tale om så store budgetoverskridelser, at kommunens økonomi og dermed vores daginstitutioner, skoler og ældreservice er kommet under et enormt pres. Derfor står vi nu med massive besparelser på de helt centrale velfærdsydelser. Så nytgribskov mener, det er at de økonomiske prioriteringer fra Venstre og Socialdemokratiet er helt forkerte.

Nytgribskov ønsker at brande kommunen, men ved at branding ikke kommer med to dages udsendelse fra Gilleleje. Branding kræver en målrettet markedsføringsstrategi. Derfor skal vi brande Gribskov som en attraktiv kommune med dejlig natur, mangfoldige kulturoplevelser og ikke mindst på høj kvalitet. Fx ser vi, at Danmarks bedste børneby, kan være med til at tiltrække børnefamilier og gøre det sjovt at være børnefamilie i Gribskov. Musik i Lejet, som får hele Danmark til at kigge mod Tisvilde i uge 29. Derfor ønsker nytgribskov også at gennemføre den cykelevent, som TV2 lægger op til, men vi mener ikke, at skatteborgere i Gribskov skal bidrage til TV2 pengemaskine.

Anders Gerner Frost

Morten Ulrik Jørgensen

Thomas Elletoft Køster

Sisse Krøll Willemoes

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *