Janni Bøgh Olsen

Vækst giver velfærd 

Jeg er 33 år gammel og bosat i Annisse Nord med min mand og vores 2 børn, der har sin daglige gang på Bjørnehøj skolen. 

Jeg er sygeplejefaglig uddannet, samt har en ledelsesuddannelse. 

Til daglig driver jeg selvstændig virksomhed med bl.a. konsulent arbejde indenfor sundhedssektoren, derudover arbejder jeg med administrativ ledelse. 

Jeg er ny i politik, men mener jeg har et engagement og en energi at byde ind med. Jeg ønsker at være en del af den positive udvikling vores kommune er i gang med, og tror på det brede samarbejde giver mest af sig. 

Tidligere har jeg været aktiv i form af bestyrelsesarbejde på børneområdet i Gribskov kommune igennem 6 år. 

Der er og vil altid være de mennesker, der har det sværeste, jeg vil bruge min energi på.

Det er vigtigt, vi hele tiden udvikler de tilbud, vi giver, således vi kan matche de behov der dukker op blandt vores borger. Det glæder vore børn, de unge, de ældre og mennesker med et handicap, og de som har det svært her i livet.

Mine mærkesager vil derfor bl.a. tage afsæt i vores ældrepleje, hvor jeg mener der er plads til forbedring. En forbedring i form af mere nær pleje samt visitation. Det skal være nemt og enkelt at modtage hjælp i vores kommune. 

Med visioner for vores kommune kommer vi langt, mener du ligeså jeg at vi kan gøre det endnu bedre – så stem på mig ved det kommende kommunalvalg d. 16 nov. 2021

Er du nysgerrig på hvad jeg vil og står for så kig forbi min Facebook profil https://www.facebook.com/JanniOlsenNytgribskov/