Klubben i Gilleleje er nu en realitet

Nytgribskov glæder sig over, at det endelig er lykkedes at få skabt enighed om en klub i Gilleleje. Da jeg var formand for børneudvalget bad jeg om, at få en politisk sag på børneudvalget om etablering af klub i Gilleleje. I forbindelse med formandsskiftet blev sagen taget af bordet. Derfor stillede jeg i april på vegne af nytgribskov forslag om, at der etableres en ungdomsklub i Gilleleje, som en del af Gribskov Ungdomsskole. Klubben skal henvende sig til elever fra 6. klasse. Ungdomsskolen foreslås placeres i kommunale bygninger i midtbyen i Gilleleje.

Til september bliver det en realitet og ungdomsklubben åbner midlertidigt i Remisen imens den tidligere Gilleleje Børnehave renoveres og gøres klar til at klubben kan flytte ind her til november.

Klubben bliver rammen om spændende aktiviteter og et sted, hvor vores unge kan være sammen med venner og klassekammerater efter skoletid. Et sted, hvor der er engagerede og nærværende voksne, som møder de unge på deres præmisser og i deres interesser. Et sted, som skaber rammerne om nye venskaber – lige her midt i de unges lokalsamfund, hvor der er mulighed for at kigge forbi i løbet af eftermiddagen og aftenen. Ligesom vi har det i Helsinge og Græsted.

Sisse Krøll Willemoes, nytgribskov

 

 

 

 

 

Tidligere blogindlæg om etablering af klub i Gilleleje:

  1. april: http://nytgribskov.dk/klub_gilleleje/
  2. maj: http://nytgribskov.dk/gilleleje-ungdomsklub/

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *