Kulturlivet skal skabe socialt samvær

Kulturen i GribskovTegners museum

I Gribskov kommune er der mange kulturelle oplevelser for folk i alle aldre. Det er jeg rigtig glad for. Jeg tror det er væsentligt, at vi bakker op om de kulturelle oplevelse – både som borgere og som kommune. Det er afgørende for at de fortsat eksisterer. Hvis lokalbefolkningen bakker op, så vil interessen for de kulturelle tilbud i Gribskov kommune sprede sig og vi kan tiltrække turister, som er vigtig for Gribskov.

Gennem kulturen kan vi også være med til at skabe nye relationer på tværs af alder og skel. Gennem ens interesser indenfor kulturen – om det så er kunst, teater eller andet så skaber kulturen nye forbindelser eller venskaber på tværs af generationer.

Og netop i Gribskov Kommune findes der rigtig mange initiativer, som vi skal støtte som kommune. Vi skal turde satse på de nye projekter og lade dem vokse, som f.eks ”Syg fest i Helsinge”, som fokus på børnefamilie om dagen og det unge publikum om aften. Men vi skal holde fast i de etablerede kulturoplevelser, som fx vores to revyer i hhv. Græsted og Gilleleje samt de lokale teaterforeninger, som hvert år viser utroligt højt niveau – selvom det kun er på amatørbasis. Vi skal bibeholde den kultur vi har og turde satse på noget nyt. Så tiltrækker vi endnu flere turister og måske nye borgere til kommunen.

Så vær med til at holde kulturen i live. Det skaber socialt samvær og tiltrækker flere turister. Så kan vi sammen få et nytgribskov, hvor kulturen er mere i centrum.

Simon Mortensen

Kandidat for nytgribskov til kommunalvalget 2013
Kandidat for nytgribskov til kommunalvalget 2013

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *