Kunststofbane i Gilleleje NU

fodboldI det netop vedtagne budget er det lykkedes Nyt Gribskov at få afsat 5 mio. til etablering af en kunststofbane i Græsted. Det har efterfølgende vist sig, at prisen på disse baner er faldet således at der for 2 mio. ekstra vil kunne etableres yderligere en kunststofbane i Gilleleje.

Gilleleje boldklub har på linje med Græsted længe ønsket sig en sådan bane. Vi i Nyt Gribskov mener, at vi på denne måde kan imødekomme vore fodboldspillere i hele kommunen da det derved aflaster brugen af den allerede etablerede bane i Helsinge som har været en kæmpe succes.

Ved at etablere kunststofbaner i alle vore 3 hovedbyer Helsinge, Græsted og Gilleleje imødekommer vi også forældrene til vores fodboldspillere, som derved slipper for de store transportproblemer, som der opstår når man flere gange om ugen skal fra Gilleleje til Helsinge.

Gilleleje boldklub har tilbudt selv at stå for vedligeholdelsen af en fremtidig kunststofbane de første år og viser derved et engagement som jeg synes er vigtigt i denne sag. De 2 mio. som en ekstra bane koster mener vi i NytGribskov kunne tages af de uforbrugte midler som er blevet tilbage i forbindelse med etablering af ny skole og svømmehal i Helsinge. På den måde tilgodeser vi hele kommunen. En investering i idrætsanlæg er en investering i vore børn og unge og er med til at opfylde målene i kommunens sundhedspolitik. NytGribskov skal hermed opfordre vores politiske kolleger til at bakke op om dette forslag.

Morten Ulrik Jørgensen

formand for Turist- og Erhvervsudvalget, Nyt Gribskov

Bragt i Frederiksborg Amtsavis 12. februar 2012

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *