Lad os sige det som det er

Luften er fuld af beskyldninger og venstrepolitikere med Borgmester Kim Valentin i spidsen, der forsøger at løbe fra deres DSC_0420ansvar i forbindelse med beslutningen om etablering af Attraktive Lokalsamfund i Esrum/Esbønderup.

Som formand for børneudvalget har jeg også et ansvar, som jeg ikke ønsker at fraskrive mig. Lad os sige tingene som de er:

Nytgribskov vil gerne etablere Attraktive Lokalsamfund i alle vores mindre samfund. Vi ønsker at fremtidssikre vores mindste skoler og dagtilbud i alle vores lokalsamfund. Det gør vi ved en bygning- og driftsoptimering, der gør, at vi også i fremtiden kan drive små skoler og dagtilbud med kvalitet og sammenhæng i barnet opvækst.

Siden budgettet blev lavet sidste efterår er der kommet en række nye oplysninger omkring Tingbakken, som gør at det ikke længere er det oplagte valg. Derfor stillede nytgribskov sammen med socialdemokratiet et ændringsforslag, som bl.a. Venstre med Borgmester Kim Valentin i spisen desværre stemte ned.

Nytgribskov ønsker som budgetparti at overholde budgetaftalen, men også at vi skal lave de nødvendige ændringer, når ny viden opstår. Derfor foreslog vi også Borgmester Kim Valentin at indkalde til forhandlinger om en tillægsaftale til budgettet. Det gjorde han desværre ikke. I stedet står vi i dag i en situation, hvor der er truffet en beslutning, som mange nu har travlt med at løbe fra. Lad os nu i samarbejde indgå i tæt dialog med Esrum/Esbønderup om udvikling af deres lokalområde. Derfor vil jeg umiddelbart efter sommerferien indkalde Borgmester Kim Valentin og de øvrige budgetpartier til et møde om Attraktive Lokalsamfund. Det er samarbejdet, der skaber resultaterne.

Formand f. børneudvalget nytgribskov
Sisse Krøll Willemoes formand f. børneudvalget nytgribskov

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *