Legeplads på vej i Helsinge gågade

Der er nu endnu en legeplads på vej i gågaden i Helsinge. Denne er skabt gennem en samskabende proces mellem Kommunen, Gadekærsforeningen, Helsinge – Danmarks bedste Børneby, Lions samt ikke mindst velvillighed fra Salling Group om at anvende et område der ejes af Salling Group og positiv tilkendegivelse af Otto Hass ejer af bygningen der i dag huser Tøjeksperten.
Processer – og især samskabende processer – tager tid, og det var vigtigt at der i denne proces var lagt tid i, at finde den rigtige placering og udformning. Placeringen bliver nu fordelt både på en del af gågaden, samt på et areal ejet af Salling Group placeret centralt i gågaden.
Placeringen bliver synlig i gågaden, og understøtter dermed tankerne om at få børn og deres forældre ind i gågaden, samt tanken om at få trafik som gennemgående tema og læring.
Politisk er vi glade for processen og der skal lyde en stor tak til Gadekærsforeningen, Helsinge – Danmarks Bedste Børneby, Lions, Salling Group og naturligvis Otto Hass for konstruktive input og ikke mindst den store energi der er lagt i den samskabende proces.
Vi glæder os over, at der nu politisk er truffet den endelig beslutning, og arbejdet dermed kan igangsættes.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *