Lokalt skoleforlig om fremtidens folkeskoler i Gribskov

folkeskolen i GribskovInvitation til samarbejde om fremtidens folkeskole i Gribskov

I sidste uge inviterede Socialdemokraterne, nytgribskov, SF og Konservative de øvrige partier til forhandlingsbordet, men der har været forbavsende tavshed fra Venstre og Dansk Folkepartis side. Danmark fik i forrige uge en længe ventet folkeskolereform med et bredt politisk flertal bag. Det er en reform, der på indholdssiden ligger helt i tråd med de mange tiltag, Gribskov Kommune allerede har i gang.
Der er nu mere end nogen sinde brug for fælles fodslag i forhold til vores skolers fremtid. Også lokalt er skolerne i Gribskov, for første gang i mange år, prioriteret
økonomisk. Nu skal vi give skolerne arbejdsro de næste år frem. Der er brug for, at skolerne i en længere periode kan arbejde med trygge indskolingsmiljøer (børnebyer) i alle
vores skolebyer, og at der i fem af dem kan arbejdes for en stærkere udskoling, både fagligt og socialt.
Hvis alle partierne i byrådet stå bag en stærk hensigtserklæring om skolernes fremtid, vil man samtidig styrke den lokale opbakning til den lokale folkeskole, og det er en nødvendighed for skolernes fremtid.
Derfor opfordrer vi fortsat Venstre og DF til samarbejde til glæde for vores børn, forældre og ansatte. Vi håber, at vi for første gang i denne valgperiode kan få at vide, hvad Venstre vil med vores skoler – også i næste  valgperiode – og at de ikke vil gå efter Kim Valentins tidligere planer om én kæmpeskole og ét skoledistrikt. Så, kære Venstre og DF, kom nu til forhandlingsbordet. Det skylder vi vores børn.
Med venlige hilsner
Borgmesterkandidat Bo Jul Nielsen (A)
Borgmesterkandidat Anders Gerner Frost (G)
Borgmesterkandidat for nytgribskov til kommunalvalget 2013
Borgmesterkandidat for nytgribskov til kommunalvalget 2013

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *