Nytgribskov har ambitioner om et bedre ældreliv

I nytgribskov har vi mange ambitioner for fremtidens Gribskov. Vi mener at dette kommunalvalg kommer til at være et spørgsmål om, om man ønsker mere af det samme, eller om man ønsker mere af det nye, hvor vi hæver ambitionsniveauet på en lang række områder. Et eksempel er når vi taler ældreområdet i Gribskov. Her vil nytgribskov gerne løfte området, og mener det er på høje tid at vi stopper op og spørger os selv: Vil vi mere af det samme, eller vil vi gå nye veje og finde nye løsninger med fokus på omsorgen, kvaliteten og med den ældre i fokus?

Lige nu er vi mange der håber på, at vores Borgmester viser format og tager politisk ansvar, for den situation der udspiller sig på ældreområdet. Mange års besparelser ser nu ud til at slå igennem. Jeg forventer, at de kommer med en holdbar løsning i løbet af de næste uger, så vores ældre og alle pårørende kan være sikre på en ordentlig service. I nytgribskov er vi åbne overfor en holdbar løsning, og er klar ved forhandlingsbordet.

Alt imens sagerne ruller og vi venter på at der bliver taget politisk ansvar, ser vi frem til at møde byens borgere og særligt medlemmer fra ældrerådet. Vi vil i nytgribskov gerne invitere alle til at smage det, der forhåbentligt, bliver fremtidens ældremad i Gribskov. Dette altså kun hvis vælgerne vælger den nye, og ambitiøse vej for Gribskov.

Mød os til Kulturnat i Gilleleje på Lørdag kl. 19.00 på Kulturbroen, hvor vi serverer en smagsprøve på fremtidens ældremad, lavet af lokale råvarer. Kom og smag og lad os, med musik og en øl, drøfte fremtidens ældreliv i Gribskov.

Anders Gerner Frost, Borgmesterkandidat nytgribskov

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *