nytgribskov sætter dagsorden i Gilleleje

 

Gillelejenytgribskov havde for nylig fuldt hus i Gilleleje-Hallen til møde om udviklingen i Gilleleje, og nu følges det op med et nyt ‘Gå-hjem møde’ – et åbent hus torsdag 7. november kl. 17-18.30 i Gilleleje-Hallen, og her bliver der lejlighed til at møde alle nytgribskovs kandidater til en uformel snak om emner, som det ikke var muligt at nå på det første møde.

Vi vil fortsat gerne sætte dagsordenen i Gilleleje. Borgernes synspunkter er vigtige for udviklingen af vores politik, og vi ser frem til blandt andet at tale om ny skole i Gilleleje, fremtiden for idrætsfaciliteter, kulturhus i ‘Det gamle Rådhus’, turisme og Gilleleje Havn, siger Morten Ulrik Jørgensen, nytgribskovs gruppeformand i byrådet.

Bekymringen for fremtiden for Det gamle Rådhus som kulturhus har konkret fået nytgribskov til at arbejde for, at der forhandles med købere om, at denne del af pyramide-komplekset skilles fra i salget, så det det kan fortsætte som brugerstyret kulturhus og som Seniorcenter, som skal i gang fra det nye år.

Et ekspertpanel fra Videncenter for Kystturisme har netop afleveret en rapport om Gilleleje – og vurderer at byen er ´træt og uoplagt´. Det er spændende, hvordan folk udefra ser på byen og behovet for forskønnelse. Det vil vi også gerne drøfte.

Morten Ulrik Jørgensen

Kandidat for nytgribskov til kommunalvalget
Kandidat for nytgribskov til kommunalvalget

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *