Pernille Sørensen

Gift med Græsted Veterantræf frivillig koordinator Jørgen Sørensen. Til sammen har vi 5 børn. Ofelia der er 5 år, er vores fælles barn. Desuden 4 voksne som er i alderen 23-26. Hvor af de to er mine egne, nemlig Michelle som er 23 og Nichlas som er 26.

Jeg er uddannet pædagog med en fuld PD i supervision og vejledning. Har arbejdet med børn i alderen 0-6 år. Har været tillidsmand

I mit frivillige liv har jeg tidligere været spejderleder, for mange år siden

”Mine mærkesager”:
Børn og unge
Kultur i det store perspektiv og selvfølgelig også i det lokale.
Fredbogård
Græsted Veterantræfforening                                    

Min politiske stemme skal gå til ”det gode børneliv” samt foreningsliv. Jeg ønsker at være med i dialogen omhandlende indhold og handling omkring det, at skabe det gode børne/unge liv i Gribskov kommune. Her med tanke på hvad det kommunale tilbud skal indeholde, for derved at få skabt den ordentlige ramme til udvikling og læring, med det i mente, at det er børnene og de unge, der kommer til at skulle være Danmarks fremtid.  Vi er på alle niveauer rollemodeller for måden at være sammen på, noget vi skal være særlige opmærksomme på, da det også er med til at danne rammen for vores fremtidige Gribskov/Danmark. For børnefamilier generelt skal Gribskov være et sted med samskabelse og udvikling, som gør Gribskov til at attraktivt sted, at være børnefamilie i.

Kultur handler for mig om udvikling, i form af en alsidighed, med nye potentielle iværksættere. Men mere rummelighed, for nye tiltag, her med tanke på børn og unge også.  Rent lokalt er min mærkesag Fredbogård, beliggende i Græsted. Fredbogård der med ikke kun med sine rødder tilbage i tiden, men også med sin beliggenhed ved den snart etableret Søborg Sø, skal have sin særlige opmærksomhed i samspil med kulturen i Gribskov kommune. Hjemsted for Græsted Veterantræf, som hvert år sætter Gribskov på landkortet. Et træf der er den største af sin slags, men også Gribskovs største event.