Nytgribskov vil samarbejdets vej

Vi i nytgribskov vil samarbejdets vej, og vi giver aldrig op. Vi har arbejdet benhårdt for, at Venstre skulle være en del af budgetforliget, og vi ventede til det sidste på et lovet oplæg fra Kim Valentin. Desværre valgte Valentin og Venstre den taktiske vej, så oplægget kom først efter de afsluttede forhandlinger.

Nytgribskov fik et fantastisk budgetforlig i hus, men desværre uden Venstre og Dansk Folkeparti. Nytgribskov kunne selvfølgelig sætte sig ned og være tilfredse med resultatet, men det er vi ikke. Vi vil fortsætte arbejdet og presse alle partier til at tage ansvar, så alle vælgere i vores dejlige kommune bliver repræsenteret på bedst mulig vis. Derfor er vi nu klar til en ny runde forhandlinger, hvor vi som parti forsøger at samle byrådet om fremtiden for vores ældre medborgere i kommunen.

Vi har onsdag i denne uge inviteret alle partier til forhandlinger om Pleje Gribskov, og vi håber, at alle denne gang vil møde op uden ideologiske fastlåste holdninger, men oprigtigt vil tænke på det,der er bedst for netop Gribskov. Vores projekt handler jo om Gribskov, og vi vil og kan hæve os op over dagsordener fra Christiansborg. Vi er igen i denne sag tungen på vægtskålen, men ser frem til nogle konstruktive forhandlinger, og vi har tiden til at finde den bedste og bredeste politiske løsning.

Anders Gerner Frost

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *