Sommerhilsen fra byrådsgruppen i Nytgribskov

Kære AlleI ønskes en fantastisk dejlig sommer, i år er intet som før og det betyder også at sommeren i år bliver anerledes for os alle.
Vi kan allerede nu glædes over, at der i Gribskov er en del flere sommergæster allerede nu end normalt, det betyder også at der med dette følger udfordringer og ikke mindst muligheder.

Udfordringer med at vi alle skal finde ud af, at være flere sammen her i kommunen sommeren over og samtidig huske at holde afstand, udfordringer med at vi vil få en øget trafik og dermed skal huske på at passe på hinanden endnu mere end normalt.

Muligheder i form af flere sommergæster der ønsker at spise på vores restauranter, caféer, ishuse mv, muligheder i form af flere handlende i vores byer, muligheder for at flere ønsker at opleve Gribskov – vores skønne kommune.

Lad os omfavne denne sommer, lad os nyde denne sommer – omend med afstand -, lad os nyde vores skønne natur, lad os nyde Gribskov.
Vi vil med denne hilsen ønske jer alle en dejlig sommer, og glæde os over at der er så meget udvikling i gang i Gribskov, men vi skal videre og derfor glæder vi os også til, at tage fat igen politisk efter sommeren.
God sommer og husk at vi altid kan bruge jeres input, send dem gerne på info@nytgribskov.dk – eller direkte til en af os i byrådsgruppen.
Bedste hilsner
Pernille, Morten, Pernille, Morten, Jonna, Tonny, Jesper & Anders

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *