Tak til 3.444 vælgere der stemte nytgribskov

Kandidater for nytgribskov

 

I tirsdags var der 3.444 vælgere der satte deres kryds ved nytgribskov. Det er vi utroligt taknemmelige over og vi fire nyvalgte byrådsmedlemmer vil arbejde seriøst og målrettet for vores kommunens fortsatte gode udvikling. Nytgribskov blev det tredje største parti og det forpligter selvfølgelig. Desværre skete der det, at der kom en blok med absolut flertal, nemlig Venstre og DF. Vi var under et halvt mandat fra, at det var nytgribskov der var med ved bordenden og at et bredt samarbejde ville være en nødvendighed for det politiske arbejde.

I nytgribskov vil vi ikke opgive vores mål om det brede samarbejde, men arbejde for, at trække V og DF blokken i den rigtige retning. Derfor er det også en glæde, at vi med Socialdemokraterne er med i en bred konstituering sammen med V og DF. Vi vil ikke stå og råbe surt i fire år som nogle har gjort det, vi vil lave et stykke seriøst politisk arbejde. Nytgribskov vil arbejde for nytænkning, borgerinddragelse samt et bredt samarbejde, der skaber resultater.

Nytgribskov er løftet ud af den ideologiske svøbe, hvilket betyder, at nytgribskov altid tager afsæt i, hvad der er bedst for borgerne i Gribskov Kommune på det givne tidspunkt. Der er altså ingen hellige køer eller fastlåste principper, der tvinges ned over alle sager og beslutninger, men derimod en nuanceret tilgang til de enkelte områder. Arbejdet begynder nu og vi glæder os til at være en del af det nye byråd.

Anders Gerner Frost

Anders Gerner Frost

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *