Urimelig høj stigning i billetpriser

Fra 15. januar stiger din billetpris, hvis du skal køre til København på rejsekortet. Vi mener at stigningen er urimelig høj og at trafikselskaberne skal se på deres løsning igen.lokalbanen

Bor du i f.eks Tisvilde og Gilleleje, stiger en billet fra 49 kr til 73 kr. Fra Helsinge og Græsted er der tale om en stigning fra 49 til 65 kr. Samme stigninger ses på billetter fra Hundested, Frederiksværk, Dronningmølle og Helsingør.

Priserne ændres for at få ryddet op i takststrukturen og få harmoniseret taksterne. Men det går ud over os heroppe på Nordkysten, og vi får ikke nogen højhastighedstogbaner eller motorveje, som man gør andre steder i landet. Vi skal som de eneste betale en masse uden at få noget igen.

Det handler om at tage ansvar for, at os der bor i yderområder, ikke kommer til at betale en uforholdsmæssig stor regning for en omlægning. Takststigninger på 33 % til 49 % er ikke rimelige, når der laves takstændringer i systemet. Det fremmer ikke væksten på Nordkysten at gøre det mindre attraktivt at flytte herop.

Derfor har nytgribskov sammen med de Radikale iværksat en kampagne mod de høje takster. Vi ved at løsninger ikke udelukkende skal findes lokalt. Derfor er vi gået sammen med folketingskandidat fra de Radikale, Christina Thorholm, som også vil arbejde for bedre forhold for pendlere i gribskov.

Vi har bl.a. lavet en underskrift indsamling, så vi kan vise trafikselskaberne vores utilfredshed med de høje billetpriser.

Klik her og skriv under!

Borgmesterkandidat nytgriskov
Anders Gerner Frost Borgmesterkandidat
nytgriskov

 

 

 

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *