Et valg med konsekvenser for vores børn

 

Ny tildelingsmodel til folkeskolen?

Haver til maverPå vælgermødet i Ramløse i går aftes gentog Venstres borgmesterkandidat Kim Valentin endnu engang sit forslag om efter valget at lave tildelingsmodel til vore børn i folkeskolen, som bygger på karakterer. Han foreslog, at de elever og de skoler, som havde de højeste karakterer ville få tildelt ekstra økonomiske midler, så de kunne blive endnu dygtigere.

Dette på bekostning af de svagere elever. Èn afgangsklasses resultater kan få afgørende konsekvenser for de andre elever på skolerne. Og dette forslag handler ikke kun om økonomisk tænkning. Det bygger i virkeligheden om et liberalistisk menneskesyn, som vi ikke tidligere har hørt om i vores kommune. Et menneskesyn, som begunstiger de dygtige på bekostning af de svage.
nytgribskov ønsker, at vi skal fastholde den nuværende tildelingsmodel, hvor pengene følger eleverne, og skolerne får mulighed for at tage de sociale hensyn, der er nødvendige.
nytgribskov ønsker en folkeskole, hvor alle elever har mulighed for at udvikle sig optimalt ud fra de evner man har.

Kære Gribskov borgere. Det er derfor et vigtigt valg du skal træffe i morgen.
Ønsker du en kommune, som udvikler sig i en mere liberalistisk retning?
Eller ønsker du en kommune, som bygger på tryghed og stabilitet for alle kommunens borgere? Ansvaret er stort og valget er dit!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *