Venstres manglende politiske mod

 

nytgribskov har nu eksisteret i et år. Vi har i dette år bevist, at vi har politisk mod og vi har gjort en forskel på rigtig mange områder.

Vi har bl.a. taget medansvar for det nuværende budget. nytgribskov har været med til at sende 42 mio. ud til Tingbakkeskolen, samt til skolerne i Blistrup samt Ramløse. Penge som skal være med til at fremtidssikre disse skoler og gøre dem til attraktive børnebyer.

De 42 mio. vil give lokal beskæftigelse og vil dermed gavne vores små håndværksvirksomheder. nytgribskov har været med til at modernisere dialogen med erhvervslivet igennem etablering af Erhverv Gribskov og senere Erhvervsrådet og sikret en pulje til erhvervsudvikling på 2 mio. nytgribskov har sikret at der ikke kun etableres en kunstgræsbane i Græsted men også en i Gilleleje således, at vores kommune nu er velforsynet på dette område til gavn for børn og unge i hele kommunen.
nytgribskov har i budgettet sikret en innovationspulje på 4 mio. til tværgående projekter, som binder kultur- og erhvervsliv sammen og som netop uddeles i disse dage og kommer til at fungere som en kickstart af lokale projekter rundt i kommunen. nytgribskov har sammen med Socialdemokraterne, Konservative og SF taget ansvar for, at der gennem en ny lokalplan for Tofteområdet sikres udviklingsmuligheder for dette erhvervsområde, så vi fastholder de nuværende butikker men samtidig giver erhvervslivet frie hænder til at udvikle området.

Dette er blot nogle eksempler som alle viser, at Kim Valentin ikke har ret, når han på sidste byrådsmøde netop i forbindelse med en lokalplan for Tofte siger, at ”nytgribskov og Morten Jørgensen ikke har gjort noget for at udvikle området”. På Venstres hjemmeside nævner Kim Valentin alle de ting Venstre ikke har gjort. Vi er mange der gerne vil vide HVAD Venstre har gjort. Hvor har Venstre vist mod og taget politisk ansvar? Det kunne være interessant, hvis du, Kim Valentin, ville nævne nogle områder. Findes der ingen i denne periode, må du godt nævne nogle fra sidste periode, hvor Venstre jo som bekendt sad med absolut flertal og efterlod et underskud på langt over 100 mio. Socialdemokratiet, Konservative, SF og nytgribskov har netop leveret et overskud på 50 mio. helt uden Venstres medvirken. Dette overskud er skabt på baggrund af politisk mod og handlekraft og viser en vilje til at udvikle kommunen selvom dette indimellem kræver vanskelige beslutninger.

nytgribskov ser frem til at høre dit svar, Kim Valentin, med ønsket om en god sommer.

Morten Ulrik Jørgensen
nytgribskov
formand for Turist- og Erhvervsudvalget

Bragt i Frederiksborg Amtsavis og Ugeposten 21. maj 2013

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *